Eveniment-Social

A luat un pumn de pastile! Un echipaj medical l-a transportat de urgenta la spital

Publicat: 09 mai 2019

In ultimele saptamani, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi au ajuns foarte multe persoane care au incercat, prin diferite moduri, sa-si puna capat zilelor. De cele mai multe ori este vorba despre pacienti care consuma cantitati mari de medicamente, in scop autolitic. Acesta este si cazul unui barbat din Iasi, care a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a consumat aproximativ 20 de pastile.

Vezi si: EXCLUSIV! Iata cine este studenta de la UMF care a alergat goala prin centrul Iasului! Testele facute de urgenta arata ca ar fi consumat CANNABIS

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 54 de ani, din judetul Iasi, din mediul rural. Un apel la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112, solicita ajutor medical pentru pacientul care a suferit o intoxicatie medicamentoasa. Acesta a fost transportat la spital unde s-a stabilit ca a consumat, in mod voluntar, aproximativ 20 de comprimate, in scop autolitic. Pacientul a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit