Curatenie in casa

A mers la spital sa nasca, dar cand a vazut cum arata nou-nascutul mult dorit, a inceput sa planga si sa tipe: „Doamne, cu ce am gresit?!” Si doctorii au fost foarte socati! Uite ce avea bebelusul

Publicat: 08 nov. 2016

Asteptau cu nerabdare nasterea primului baiat din familie, dar, in locul unui bebelus cu pielea fina, a aparut unul cu chipul unui batran de 80 de ani! Atentie, imaginile astea sunt greu de privit.

Totul a inceput in momentul in care o femeie s-a prezentat la camera de garda, gata sa nasca. A fost dusa intr-o sala de operatii, unde i s-a facut o cezariana. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, atunci cand au scos bebelusul din pantece, doctorii au avut un soc! Micutul se nascuse cu polidactilism, avand in total 16 degete la maini si 15 la picioare.

Initial parintii au fost foarte afectati si nu stiau ce sa faca, dar doctorii si-au luat angajamentul sa ii ajute pana la capat. Conducerea unitatii a decis astfel sa il opereze gratuit pe micut, dar si sa asigure interventiile de reconstructie necesare pana la implinirea varstei de 16 ani.

sursa

Adauga un comentariu