Magazin

A muncit pana a murit de extenuare. Avea doar 21 de ani

Publicat: 21 sept. 2013

Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a muncit trei nopti la rand pana in zori. Barbatul era stagiar la o banca.

Moritz Erhardt, in varsta de 21 de ani, lucra ca stagiar pe timpul verii la banca Bank of America Merril Lynch (BAML). Barbatul, originiar din Germania a fost gasit mort in apartamentul sau din estul Londrei.

Tanarul era student si isi desfasura stagiul de practica in Londra la Merril Lynch, acolo unde spera sa obtina un post permanent. Dupa ce a mucit trei nopti la rand pana la 6 dimineata, barbatul a murit de externuare.

In urma mortii lui Moritz Erhardt, au aparut mai multe informatii cu privire la programul de lucru din BAML. Potrivit The Daily Mail, tanarul era considerat unul dintre cei mai buni stagiari si muncea extrem de mult pentru a obtine un post in cadrul bancii.

Trupul neinsufletit al tanarului a fost gasit in dus de colegul lui de apartament

Un alt stagiar din cadrul BAML a recunoscut ca stagiarii lucreaza atat cat li se cere indiferent de situatie. Acelasi stagiar povesteste cum tinerii care vor o cariera intr-o banca precum BAML obisnuiesc sa lucreze mai mult de 20 de ore pe zi, ”Stagiarii numesc asta sensul giratoriu magic, adica iei un taxi la 7 dimineata sa mergi acasa, dupa care il rogi pe sofer sa te astepte pana faci un dus si te schimbi pentru ca te intorci inapoi la birou”, spune un fost stagiar.

Un alt tanar a declarat ca stagiarii lucreaza cel putin 100 de ore pe saptamana.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu