Cancan ultimă oră

A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu…”

Publicat: 13 aug. 2020

Durere mare în familia lui Alex Bodi. Afaceristul a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp. Bunica lui, de care era foarte apropiat, a murit. Iubitul Biancăi Drăgușanu este devastat de suferință, dar și-a găsit câteva cuvinte pentru a transmite un mesaj scurt, dar emoționant, la adresa femeii care a avut grijă de el și pe care o iubea nespus de mult.

A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu…”

Bodi a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de bunica lui, în dreptul căreia a scris următorul mesaj. Îți dau lacrimile.

”Îngerul meu păzitor”, a fost mesajul plin de durere cu care Alex Bodi a decis să anunțe trecerea în neființă a uneia dintre cele mai importante femei din viața lui.

Acum câteva săptămâni, afaceristul posta mai multe filmulețe din spital cu bunica lui pe conturile de socializare. Iubitul Biancăi Drăgușanu nu s-a dezlipit de lângă patul acesteia, iar pe înregistrări se putea vedea cum Bodi nu îi dădea drumul nici măcar o secundă la mână bunicii lui.

Acesta a spus de mai multe ori că bunica este una dintre femeile pe care le iubește cel mai mult, iar vestea morții acesteia l-a distrus. Mai mult decât atât, Alex Bodi i-a ți prezentat-o bunicii pe femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții, Bianca Drăgușanu, care a petrecut un weekend alături de iubitul ei și bunica acestuia la Mediaș în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu