Actualitate

A murit cântărețul Meat Loaf la vârsta de 74 de ani – FOTO ,VIDEO

Publicat: 21 ian. 2022
Meat Loaf
Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

Meat Loaf, cântărețul al cărui album Bat Ouţ Of Hell este unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile, a murit la vârsta de 74 de ani. Vestea a fost confirmată pe pagina de Facebook a vedetei de către familia sa. „Inimile noastre sunt frânte să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară cu soția sa Deborah alături”, se arată într-un mesaj.

Vedeta a vândut 100 de milioane de albume în întreaga lume și a apărut și în filme precum Fight Club, Rocky Horror Picture Show și Wayne’s World.

 

A murit cântărețul Meat Loaf care avea 74 de ani

Cântărețul Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani, iar anunțul a fost dat de către familia acestuia. Cântărețul născut în Dallas, născut Marvin Lee Aday, dar cunoscut și sub numele de Michael, a fost cel mai bine cunoscut pentru trilogia să Bat Ouţ Of Hell, care a vândut milioane de albume în întreaga lume. A lansat o serie de alte albume la sfârșitul anilor 1970 și 1980, în special Dead Ringer și Midnight at the Lost and Found.

„Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore”, a continuat familia lui.

„Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat pe măsură ce trecem prin această perioadă de durere în pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos. Îți mulțumim pentru înțelegerea nevoii noastre de confidențialitate în acest moment.  Cher, care a făcut duet cu el pe piesa din 1981 Dead Ringer for Love, și-a amintit că „s-a distrat atât de mult” cu cântărețul în momentul în care au scos piesa și a transmis condoleanțe familiei.

Bat Out Of Hell a fost cel mai vândut albul al lui Meat Loaf care a murit

Bat Out Of Hell – care rămâne unul dintre cele mai bine vândute 10 albume vreodată, alături de LP-uri de Michael Jackson, Whitney Houston și Eagles – a fost, de asemenea, adaptat ca un musical de scenă, scris de colaboratorul de lungă durată Jim Steinman. În anii ’90, hitul său I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That) a fost cel mai bine vândut single din Marea Britanie din 1993 și i-a adus un premiu Grammy.

Pe ecran, el l-a jucat pe Eddie în filmul muzical The Rocky Horror Picture Show din 1975, a fost bouncerul Tiny în Wayne’s World din 1992 și a apărut alături de Brad Pitt în rolul culturistului Robert Paulsen în Fight Club din 1999.

Într-un interviu din 2010 pentru BBC, el a vorbit despre stilul său vocal distinctiv și dramatic, care a variat peste trei octave.

„[Am] avut o ofertă de a studia opera și de a câștiga mulți bani, dar nu a fost pentru mine – sunt prea rebel, prea nebun Am făcut alegerile corecte. Nu regret. [Este posibil să fi salvat o parte din vocea mea, știi – să faci 200 de spectacole rock pe an o să-ți scape”. a spus el.
Adauga un comentariu