Cancan ultimă oră

A murit Cătălina, fiica celebrului prezentator Emanuel Isopescu. Fostul model s-a stins la doar 49 de ani

Publicat: 08 apr. 2021
Cătălina Isopescu a murit

A murit fiica lui Emanuel Isopescu, Cătălina Isopescu, la doar 49 de ani. Vestea tragică a fost făcută publică de iubitul ei, Oltin Hurezeanu, dar și de Roxana Voloșeniuc, jurnalistă și fostă colegă de breaslă cu Cătălina Isopescu. Mai multe persoane publice și-au exprimat durerea în mediul online.

Cătălina Isopescu s-a stins din viață în urmă cu câteva ore, la doar 49 de ani. Din primele informații, Cătălina a decedat în urma unei boli necruțătoare care i-a adus treptat sfârșitul. În fotografiile postate pe contul ei de socializare, în ultimul an, se observă faptul că fostul model internațional a avut o perioadă extrem de dificilă din cauza problemelor sale de sănătate, fiind tot mai slăbită.

Cătălina Isopescu s-a stins din viață la doar 49 de ani
Cătălina Isopescu, născută în 1972, era fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, care s-a stins și el din viață, în luna septembrie, anul trecut.

Jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu și-a exprimat și ea public regretul față de moartea Cătălinei Isopescu, vorbind despre ea într-un mod aparte și descriind-o așa cum au perceput-o toți oamenii care au avut ocazia să o cunoască.

„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, a scris Irina Ionescu Homoriceanu.

Cătălina Isopescu s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă modă, având numeroase colaborări de succes la Munchen și Milano cu marile case de modă. Timp de mulți ani, fiica lui Emanuel Isopescu a organizat mai multe concursuri de modă în întreaga țară și și-a creionat viața în funcție de tot ceea ce înseamnă stil. După mulți ani în acel domeniu, Cătălina Isopescu s-a retras și a devenit acționar într-o mare firma de publicitate.

Tatăl ei, Emanuel Isopescu a murit în toamna anului trecut

Tatăl ei, fostul prezentator Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani a decedat și el, în septembrie, anul trecut. Chiar fiica lui, Cătălina Isopescu, a fost cea care a făcut tragicul anunț pe rețelele de socializare.

Cu zece ani în urmă, Emanuel Isopescu a suferit o operație dificilă pe cord, iar după externarea din spital a declarat că s-a infectat cu clostridium difficile, o bacterie nosocomială, iar de atunci s-a retras definitiv din televiziune.

Emanuel Isopescu a preferat să își trăiască restul vieții în liniște, în Tulcea, acolo unde deținea o pensiune. În luna iunie, înainte de a se stinge din viață, fostul prezentator TV trăgea un semnal de alarmă pe contul său de Facebook, în care declara că are nevoie de o persoană care să îl ajute și să aibă grijă de el, el fiind imobilizat la pat.

Adauga un comentariu