International

A murit de la o aluniță! Povestea tristă a unei femei de 27 de ani, care a ignorat o aluniţă suspectă timp de câţiva ani

Publicat: 19 ian. 2022
Kassidy Pierson pe patul de spital
Pe când avea 18 ani, Kassidy Pierson din Minnesota a observat, pe coapsa interioară, că o aluniță se modifică.

O mamă în vârstă de 27 de ani a murit de la o aluniță, pe care a ignorat-o mai mult timp. La 21 de ani avea să afle, însă, că alunița evoluase într-un melanom în stadiul trei. Povestea tristă a femeii a devenit virală pe rețelele de socializare.

Pe când avea 18 ani, Kassidy Pierson, din Minnesota, a observat, pe coapsa interioară, că o aluniță se modifică. Anii au trecut, iar când a împlinit vârsta de 21 de ani a ales să meargă la medic, pentru a o verifica. Atunci a aflat că alunița a evoluat într-un melanom în stadiul 3, ceea ce însemna că boala se răspândise. Avea cancer. A continuat să lupte, însă maladia a fost mai puternică și i-a curmat viața. Ea a decedat în septembrie 2021, iar sora acesteia a postat un videoclip, pe pagina ei de TikTok, la scurt timp, în care a mulțumit tuturor pentru susținere.

„Era cu logodnicul ei, nu era singură. Nu suferea. Dar am vrut să vă mulțumesc tuturor pentru că ați susținut-o și nu vă pot spune de câte ori a plâns pentru că nu-i venea să creadă câţi oameni o iubeau pe această platformă. Deci, vă mulțumesc foarte mult, pentru tot ceea ce ați făcut pentru ea”, a spus sora lui Kassidy Pierson, potrivit observatornews.ro.

Kassidy Pierson pe o stâncă
Pe când avea 18 ani, Kassidy Pierson din Minnesota a observat, pe coapsa interioară, că o aluniță se modifică.

Kassidy Pierson a murit de la o aluniță: „Așa arăta alunița mea”

Kassidy Pierson a vorbit despre tot parcursul ei cu boala nemiloasă pe TikTok. I-a îndemnat pe internauți să fie vigilenți și să își verifice pielea regulat. Ba chiar, le-a arătat tuturor cum era alunița ei, când a descoperit că se modifică: „Așa arăta alunița mea”, spunea ea, în cadrul unui videoclip.

Astfel, ea a dezvăluit că medicii au făcut o biopsie a aluniței, iar două săptămâni mai târziu a primit un diagnostic nemilos: cea mai periculoasă formă de cancer, care se răspândise deja la ganglionii limfatici. Un an mai târziu, boala ei a ajuns în stadiul patru. A început o serie agresivă de tratamente, menite să o salveze, potrivit Daily Mail.

”A fost o călătorie lungă. Am avut o înlocuire parțială a șoldului, mi s-a îndepărtat jumătate din plămânul drept, am făcut două runde de chimioterapie, am făcut … patru sau cinci runde de diferite tipuri de radiații. Am urmat diferite imunoterapii, studii clinice, medicamente. A fost o călătorie foarte lungă pe care am făcut-o, o călătorie foarte, foarte lungă [cu] mai multe intervenții chirurgicale.”, a declarat Kassidy într-un videoclip.

Șase ani și jumătate de tratamente au fost în zadar, pentru că tânăra mămică a aflat că boala ajunsese la creier. Kassidy și-a rugat toți urmăritorii să fie mai atenți la pielea lor: „Du-te și verifică-ți pielea cel puțin anual. Dacă vedeți ceva suspect, mergeți mai devreme”.

Kassidy Pierson cu două codițe
Șase ani și jumătate de tratamente au fost în zadar, pentru că tânăra mămică a aflat că boala ajunsese la creier.

Femeia și-a planificat propria înmormântare

Aflând că nu mai are mult timp de trăit, Kassidy Pierson a ales să se bucure de prezența celor dragi, în special a fiului ei, Hunter și a logodnicului, Chris. Și-a planificat propria înmormântare și a pregătit scrisori și cadouri, pentru a le lăsa fiului ei.

„Toți murim într-o zi. Am ocazia să-mi împărtășesc moartea, lucru pe care mulți nu-l pot face. Sunt binecuvântată că îmi iau rămas bun de la familia mea. Acest lucru nu este frumos și nu este ușor. Dar există momente bune şi când e rău”, a mai spus Kassidy Pierson.

o femeie la medicul dermatolog
„Du-te și verifică-ți pielea cel puțin anual. Dacă vedeți ceva suspect, mergeți mai devreme”, a spus Kassidy.Adauga un comentariu