National

A murit din cauza unei fracturi de glezna

Publicat: 14 mart. 2012
1
Moartea nu tine cont de varsta! O tanara de 32 de ani din Ilfov si-a pierdut viata intr-un mod absolut banal. O fractura de glezna a devenit fatala pentru ea dupa ce un os i-a strangulat o artera si cheagurile de sange formate au ajuns la plamani. In urma femeii au ramas doi copii de 14, respectiv 8 ani. 
Lacrimile le inunda fata, privesc pierduti in zare si, din cand in cand, isi arunca ochii spre o fotografie cu mama lor. Nu le vine sa creada ca doar asa o mai pot vedea acum.
„Ieri (n.r.luni) era foarte vesela. Ne-a pus masa, i-am povestit ce am facut la scoala si urma sa vina la ea o prietena. S-a dus la baie si am avut o presimtire ca ceva nu e in regula si m-am dus sa vad ce face. Era cazuta pe podea, in stare de inconstienta. Am sunat la 112, iar Ambulanta a venit dupa o ora. Cine o mai aduce pe mama inapoi”, izbucneste in plans Simona, copila de doar 14 ani, care isi strange in brate fratele de 8 ani, scrie Click!. Mihaela Sandu se afla deja in stop cardiorespirator, astfel ca medicii nu au mai putut face decat sa constate decesul.
Toata tragedia a pornit de la o banala fractura la glezna. Pe 1 martie, femeia care locuia in comuna 1 Decembrie, si-a rupt piciorul, pe gheata, a mers la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde i s-a pus glezna in atele gipsate, iar dupa 11 zile a murit. Potrivit certificatului eliberat de IML, tanara a facut embolie pulmonara, intrucat un os de la glezna i-a strangulat o artera, asa s-au format cheaguri de sange, care au ajuns la plamani.
„Tot spunea ca nu mai poate respira si ca se sufoca. A mers zilele trecute la control cu piciorul si urma ca azi sa fie operata. Daca medicii ii faceau radiografie doppler, ar fi vazut ca exista aceasta problema si ar fi scapat cu viata”, spune, plangand, Dana, sora mai mare a Mihaelei. Femeia va fi inmormantata azi in cimitirul din comuna 1 Decembrie, din Ilfov.
Comentarii
  • Dupa atela gipsata este obligator o radiografie sa vezi daca s-a pus bine atela. Din pacate medicii nostri se enerveaza rau daca indraznesti sa le ceri acest lucru. In plus de foarte multe ori pun gresit gipsul,incat te umfli si ramai si cu mebru stramb. Dar cum medicii nu au constiinta ,nu le pasa si dorm linistiti cu ciubucul in buzunar.

Adauga un comentariu