National

A murit in conditii SUSPECTE: „A cazut pe o lada…”

Publicat: 26 sept. 2014
1
O femeie moarta in conditii suspecte si un sot banuit de adulter si de crima! Toate sunt elementele unei povesti care a ingrozit un sat intreg.
Azi-noapte, localnicii unei comune din Arges nu au putut sa inchida un ochi din cauza grozaviei care s-a petrecut in satul lor. Un presupus triunghi conjugal a pus pe jar azi-noapte un sat intreg. Cand sotia, o femeie trecuta de 80 de ani, s-a prabusit fara suflare in casa fratelui ei, toata lumea si-a indreptat privirile catre sot, pe care il stiau ca fiind un om violent:

Citeste si: O femeie a devenit MILIONARA dupa ce a luat BATAIE de la un POLITIST

„O batea in fiecare seara. Si acum veni, noi eram prin gradina: Frate-meu, da telefon la politie, ca m-a batut iar!, pana sa dau telefon la politie ea a cazut pe o lada acolo, in nestire si dupa aia cu capul de pamant”. Misterul mortii sale s-a complicat atunci cand vecinii au dezvaluit ca nu de putine ori femeia s-a plans de bataile crunte pe care le primea de la sotul ei.
La mijloc ar fi o vecina de pe ulita, la care batranul de 86 de ani era vazut destul de des. Femeia lucrase cu ziua in ograda sotilor si de acolo se cunosteau. Intreg satul crede, insa, ca batranul era indragostit de ea. Femeia recunoaste ca barbatul ii mai calca pragul, insa, pentru cu totul alte lucruri decat vorbeste gura lumii: „Venea, cand venea pe la mine si stateam de vorba, atata! (…) era ca bunicul meu, ca eu n-am avut bunici”.
Adauga un comentariu