Magazin

A MURIT la spital! Medicii au facut tot ce se putea ca sa il salveze

Publicat: 12 sept. 2014
1

Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean Sibiu declara ca pacientul a ajuns la Unitatea Primiri Urgente in jurul ore 01:00, prezentand multiple traumatisme, motiv pentru care pacientul a intrat in coma si ulterior a decedat.

Citeste si Doliu in fotbal. A MURIT o LEGENDA

Pacientul a ajuns la noi in jurul orei 01:00 cu traumatism cranio-facial, fractura oase nazale, fractura perete anterior sinus maxilar, fractura arcada zigomatica, epistaxis bilateral si a fost internat pe Sectia Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala.

Citeste si DOLIU. O mare soprana a incetat din viata – FOTO

Ulterior pacientul a facut stop cardio-respirator, a intrat in coma si in pofida eforturilor medicilor a decedat. Decesul a survenit in urma trumatismului cranio-facial si vertebro-medular”, spun reprezentantii Spitalului Judetean Sibiu.

Citeste si Doliu printre cadrele didactice din Pascani. Un invatator a decedat intr-un mod cumplit

Un barbat de 61 ani, institutionalizat la Centrul de Recuperare si Reabilitare Persoane cu Handicap (CRRPH) Cisnadie a decedat in noaptea de luni spre marti, potrivit unor surse din cadrul centrului, dupa ce a fost agresat de un alt beneficiar de 37 de ani, diagnosticat cu problemelor psihice grave.

Mai multe, pe turnulsfatului.ro.

Adauga un comentariu