International

A murit Michele Merlo. Cântărețul de 28 de ani a făcut accident vascular

Publicat: 07 iun. 2021

 

Este o zi tristă în lumea muzicii. Cântărețul Michele Merlo s-a stins din viață pe patul de spital, din cauza unui accident vascular. Cunoscut sub numele de Mike Bird, artistul avea doar 28 de ani și fusese operat de urgență. Totul a pornit de la o banală cină în care i s-a făcut rău și a intrat în comă.

Michele Merlo se afla la un prieten când a intrat în comă

Michele Merlo, sau Mike Bird, cum era cunoscut cântărețul, se afla la casa unui prieten din Bologna. El lua cina, în momentul în care i s-a făcut rău dintr-o dată. A fost transportat de urgență la spital și băgat în sala de operații, însă de la început, medicii au fost rezervați în ceea ce privește revenirea lui.

Michele a suferit o intervenție chirurgicală foarte delicată, este acum într-o comă farmacologică, dar speranțele de recuperare sunt reduse doar la o licărire, spunea Domenico, tatăl lui Michele Merlo.

Cântărețul a fost internat joi și a murit duminică seara. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit pe măsură ce orele trecea, iar în final a survenit decesul.

Artistul a făcut o hemoragie cerebrală cauzată de o leucemie fulminantă, pe care tânărul nu știa că o are.

Potrivit prietenilor săi, în seara în care i s-a făcut rău, Michele lua masa. Tânărul a intrat într-o stare confuză, apoi a avut o criză de convulsii, iar în cele din urmă s-a prăbușit și a intrat în comă.

Adauga un comentariu