Actualitate

A murit Naarghita, cantareata de muzica indiana!

Publicat: 27 feb. 2013

Cantareata de muzica populara Naarghita a fost gasita fara viata in aceasta dimineata, in apartamentul ei din Bucuresti.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, trupul neinsufletit al Naarghitei a fost descoperit de nepoata cantaretei. Femeia a explicat ca a vorbit ultima data cu Naarghita, la telefon, sambata, dar conversatia nu i-a dat nimic de banuit. Dupa ce, ieri seara, nu i-a mai raspuns la telefon, nepoata a spart usa la ora 2 noaptea si a gasit-o fara suflare.

Artista avea 74 de ani si a incantat, de-a lungul timpului, mii de oameni cu muzica din repertoriul indian.

Naarghita a inceput sa iubeasca acesta cultura dupa ce a urmarit pelicula indiana "Vagabondul", in regia lui Raj Kapoor. Dupa 50 de vizionari, ea stia perfect toate cantecele din film, pe care le-a inregistrat pe un magnetofon.

Pe numele ei real Maria Amarghioalei, cantareata a povestit anul trecut, la Happy Hour, ca traieste cu 40 de lei pe luna, dar ca isi va pastra mereu demnitatea. Ea a aparut atunci la TV dupa o pauza mai bine de 20 de ani

Totodata, cantareata a mai povestit si sacrificiile pe care a fost nevoita sa le faca pentru a supravietui. Pentru ca beneficia de pensie, Naarghita si-a vandut multe lucruri din casa pentru a avea bani de mancare.

Potrivit libertatea.ro

Adauga un comentariu