Celebritati

A murit Stela Popescu

Publicat: 23 nov. 2017
6

A murit Stela Popescu! A fost gasita prabusita in curtea casei de catre fiica sa adoptiva. Aceasta suferise de un stop cardio respirator. Revenim cu detalii. Dumnezeu sa o odihneasca!

 

Apelul la 112 a foat facut de catre fiica sa. Stela Popescu era diagnosticata de mai mult timp cu doabet, stopul cardiac punand capat vietii sale.

Marea actrita Stela Popescu a incetat din viata! Avea 81 de ani!

 
 
Jurnalistii de la Stirile Pro TV anunta ca Stela Popescu a incetat din viata. Marea actrita a fost descoperita fara suflare in casa de catre fiica ei, care a sunat de urgenta la 112! Din pacate, Stela Popescu a fost declarata moarta!
 
"Potrivit unor surse, vecinii au sunat la Urgenţe pentru că actriţă nu răspundea la uşă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD.
Nu s-au făcut manevre de resuscitare. Stela Popescu era decedata în momentul în care ajutoarele au ajuns la locuinţa", anunta jurnalistii de la Stirile PRO TV.

 

Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. „În momentul în care am ajuns la locaţie, era decedată de mai multe ore”, a completat medicul urgentist.  

Stela Popescu avea probleme de sanatate? "Am 82 de ani, ma zbat putin asa"

Eugen Cristea, despre Stela Popescu: "Mi s-au inmuiat picioarele! Acum doua zile ne-am vazut"

Teo a izbucnit in lacrimi IN DIRECT cand a aflat de moartea Stelei Popescu

Am fost acasa la Stela Popescu! Cum arata casa ei! Actrita de 81 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa de catre fiica ei

Adauga un comentariu