Actualitate

A murit Tamango!

Publicat: 09 iul. 2012

"A murit ieri… Parca sunt zapacita, nici nu stiu ce sa spun… A facut atac cerebral. Este de patru ani bolnav. A fost familia langa el in ultimele clipe. Mai am niste copii, trebuie sa vina si ei astazi. Maine dupa-masa va fi inmormantat", a declarat pentru CANCAN.ro Aurica Lazar, sotia lui Tamango.

Tamago a murit in weekend si, stiind ca familia a trecut mereu prin dificultati financiare, se pare ca rudele au mare nevoie de bani.

"Orice ajutor inseamna enorm pentru familia lui Tamango. Nu au cruce, nu au sicriu (au pus mana de la mana oamenii din sat si au cumparat), nu-l pot imbalsama. Inmormantarea va avea loc marti, 10 iulie, dupa amiaza, la cimitirul din Valea Plopilor (Ghimpati)", scrie Ana Ciobanu de la "Decat o revista".

Acum o luna, sotia lui Tamango povestea clipele grele prin care trecuse. "E o minune ca si-a revenit. Se dusese vestea pana in Franta ca el a murit. Atunci eu nu mai voiam nimic de la viata asta, nici copil, nimic. Pentru mine nu mai avea rost viata. El a facut comotie cerebrala. L-am dus la spitalul 9 si ne-au spus ca a avut si un moment in care era in moarte clinica. De doua ori a trecut prin asta. Cand si-a revenit mi-a povestit ca s-a intalnit cu masa, cu tacso si cu toti de pe lumea ceailalta. Dumnezeu l-a intors la viata. Cu el am trait cea mai fericita viata. Tamango mi-a facut mie toate placerile", a dezvaluit sotia lui Tamango.

Lautarul era imobilizat de mai multa vreme la pat dupa doua atacuri cerebrale si o perioada in care a fost in coma. Tamangoa lasat in urma sa o sotie, Aurica, si noua copii.loading...

Adauga un comentariu