Actualitate

A murit tatăl Luizei Melencu, tânăra de 18 ani ucisă de călăul din Caracal

Publicat: 01 dec. 2020
Tatăl Luizei Melencu a murit
Bărbatul avea mai multe probleme medicale, care s-au agravat odată cu dispariţia fiicei sale, Luiza Melencu, în luna iulie a anului trecut.

Marți seara, pe 1 decembrie, Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra de 18 ani ucisă de Gheorghe Dincă, supranumit călăul din Caracal, a murit.

Bărbatul avea deja mai multe probleme medicale, în momentul în care fiica sa a dispărut, însă acestea s-au agravat, după ce s-a aflat că Luiza a fost ucisă cu bestialitate, în luna iulie a anului trecut.

De Ziua Națională a României, prietenii i-au anunţat decesul pe reţelele de socializare. Confirmarea că bărbatul s-a stins din viață a venit și din partea celeilalte fiice ale sale, Ionelia Melencu.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale :Luiza Melencu cazul Caracal.

In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.

Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa!

Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

Printre comentariile de la această postare se regăsesc și cuvintele dureroase ale surorii Luizei, Ionelia Melencu:

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”

Procesul lui Gheorghe Dincă nu este finalizat. Se află încă pe rol, la instanţa din Craiova

În luna septembrie, Gheorghe Dincă declara în fața magistraților că nu el le-a omorât pe fete, Luiza și Alexandra, și a mai precizat că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele.

„Iată câteva din declarațiile de azi ale MONSTRULUI:
1. „NU am omorât pe nici o fată”‼️
2. „NU a curs o picătură de sânge în casa mea”
3. „Dacă spun mai multe acum vor cădea SCAUNE multe”
4. „Anumiți poliţişti şi procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”
5. „DACĂ familia mea este implicată să plătească‼️ Așa cum stau eu pe scaunul ăsta să stea și ei”‼️
6. „Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui cu apelativul „Domnule profesor”‼️”, a relatat la acel moment Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua victimă a lui Dincă.

În data de 15 ianuarie 2020, el a fost trimis în judecată pentru trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte.

Potrivit DIICOT, în data de 14 aprilie 2019, Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luzia Melencu, ducând-o apoi la casa lui din Caracal. A ținut-o acolo trei zile, timp în care a stat imobilizată la pat, legată la ochi și a fost violată în mod repetat.

Crezând că va scăpa basma curată, a ucis-o pe fată, ulterior arzându-i cadavrul.

Se pare că la fel a procedat şi cu Alexandra Măceşanu, a doua victimă a călăului din Caracal.

În dosarul menționat, mai este judecat și un vecin de-al lui Dincă, complicele acestuia, fiindcă este acuzat că ar fi participat și el la tragediile descrise de anchetatori.

Adauga un comentariu