Din lumea filmului

A murit un mare actor: „A fost un adevarat gentleman si un om incredibil”

Publicat: 02 ian. 2015
3

Actorul Edward Herrmann, cunoscut pentru rolul lui Richard Gilmore din serialul „Fetele Gilmore„, a murit. Actorul avea 71 de ani si moartea lui a fost confirmata de managerul sau, Robbie Kass. Herrmann a murit la New York, dupa o grea lupta cu cancerul la creier, conform time.com.

„Edward Herrmann, pe langa faptul ca a fost un actor cu multe realizari, a fost un adevarat gentleman si un om incredibil. Va fi lipsit de toata lumea”, a declarat managerul sau.

Herrmann, nascut la Washington, in 1943, a jucat in numeroase filme si seriale, printre care „The Great Gatsby” (1973), „Nixon” (1995) si „Aviatorul” (2004). El a primit un premiu Emmy pentru rolul sau din serialul „The Practice” si a aparut recent in „Sotia perfecta”.

Herrmann a cucerit inimile tuturor cu rolul lui Richard Gilmore, tatal lui Lorelai din „Fetele Gilmore”. Kelly Bishop, care a jucat rolul sotiei sale Emily in serial, a declarat ca Lauren Graham (Lorelai Gilmore), Alexis Bledel (Rory Gilmore), si Amy Sherman-Palladino (creatoarea serialului) i-au transmis dragostea lui actorului, iar Bishop si-a luat adio de la el luni, ceea ce inseamna ca Herrmann stia ca va muri.

Adauga un comentariu