Magazin

A MURIT un mare jurnalist…

Publicat: 27 nov. 2014
1
Jurnalistul si scriitorul Sorin Preda a murit miercuri seara, la varsta de 63 de ani. Sorin Preda era fiul fratelui lui Marin Preda si fost profesor la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.
Sorin Preda a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si membru fondator al Asociatiei Scriitorilor Profesionisti din Romania , ASPRO. A facut parte din cenaclul Junimea, condus de Ovid S. Crohmalniceanu si al gruparii literare „Noii“.

Citeste si: Inca o stea a televiziunii a trecut in nefiinta…

A debutat in 1981 cu volumul de proza scurta Povestiri terminate inainte de a incepe. A mai publicat volumele: Partial color(roman, 1985); Plus-minus o zi (roman, 1988).
“In aceasta dimineata, am aflat o veste trista: scriitorul, jurnalistul si fostul meu coleg de la ”Tineretul liber” Sorin Preda a murit. Avea doar 63 de ani, dar inima bolnava. De ani de zile scria la revista ”Formula As”. Pentru fostii colegi si prieteni: nu stiu cand si unde va fi inmormantarea.
Pentru cei care nu stiu: era nepotul de frate al lui Marin Preda.”, a scris Simona Ionescu, redactor-sef al EVZ. 
Comentarii
  • condoleante familiei Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui.
    nu l-am cunoscut dar stiu un singur lucru toti cei care iau medicamente pentru inima , hipertensiune arteriala sau alte boli cardiovasculare sunt in pericol sa-si piarda viata datorita nocivitatii medicamentelor acest aspect este cunoscut in lumea medicala dar nu se iau masuri pentru a stopa mafia din sistemul sanitar care se imbogateste prescriind meedicamente cu grad ridicat de risc pentru viata pacientului.

Adauga un comentariu