Actualitate

A nascut in timp ce se prostitua

Publicat: 18 dec. 2008

• O tanara de 24 de ani a practicat prostitutia chiar pana in ziua cand a venit pe lume cel de-al treilea copil • Tatal copilului ar putea fi unul din cei cativa mii de barbati care au apelat la serviciile prostituatei • Silvica Mariana Damian practica aceasta meserie de peste opt ani, timp in care a reusit sa agoniseasca un numar impunator de amenzi, dar si bani pe masura • „Am facut strada pana cand am nascut. In ultima seara am avut doar doi clienti, pentru ca imi era rau”, povesteste Mariana • „Am casa mare, ca in Occident. Nu vreau sa ma intorc acolo. Prefer sa stau aici decat sa se uite vecinii cu ochi urati la mine”, a explicat Mariana

Mama a doi copii, a practicat cea mai veche meserie de pe pamant pana la venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Desi urma sa aduca pe lume o noua viata, aceasta nu s-a lasat de prostitutie, facand strada in chinurile facerii. In urma cu trei saptamani, prostituata a nascut o fetita al carui tata nu il cunoaste.

Tatal copilului ar putea fi unul din cei cativa mii de barbati care au apelat la serviciile prostituatei. Tanara practica aceasta meserie de peste opt ani, timp in care a reusit sa agoniseasca un numar impunator de amenzi, dar si bani pe masura. Printre adeptele acestei meserii, Mariana Silvica Damian si-a castigat si un renume. Aceasta este considerata una din cele mai bine „cotate” femei de strada ale orasului, ca urmare a recordului batut in materie de barbati si amenzi. De la boschetari pana la medici si avocati de renume, toti au beneficiat de serviciile femeii. Drept urmare, a si uitat sirul de amenzi pe care le-a luat de-a lungul activitatii sale. Mariana a ajuns atat de cunoscuta, incat pana si politia trece pe langa ea fara sa-i mai faca ceva. „Ma vedeau politistii ca stau la Gara, dar nu imi mai faceau nimic. Ma lasau in pace si stateam linistita. Degeaba imi dadeau amenzi, ca si asa nu le mai plateam”, a declarat prostituata.

8 ani de prostitutie

Mariana si-a inceput activitatea in strada inca de la varsta de 16 ani. Cu gandul doar la bani, tanara a parasit casa parinteasca de la Popricani si s-a orientat catre lumea prostitutiei. Pana in prezent, aceasta se mandreste cu trei copii, dintre care unul este dat intr-un centru de plasament, altul a ramas in grija mamei, iar cel din urma este crescut chiar de ea. Atrasa de o viata lipsita de griji si fara prea multa munca, tanara nu a renuntat la strada nici pe perioada sarcinii. Mariana a practicat prostitutia chiar pana in momentul in care s-a declansat nasterea. Aceasta se preta la partide de sex oral, dar si normal, celor care erau dispusi sa scoata bani din buzunar. „Am facut strada pana cand am nascut. In ultima seara am avut doar doi clienti, pentru ca imi era rau. M-am intors acasa si la jumatate de ora am fost dusa la spital, pentru ca mi s-a rupt apa. Pe toata perioada sarcinii am avut clienti, nu-i deranja ca aveam burta, iar eu imi luam banii”, a declarat Mariana. Femeia isi racola clientii in zona Garii si mergeau in hotel, in masina sau in spatele blocurilor. Pentru o partida de sex normal Mariana pretindea nici mai mult nici mai putin de 50 lei. Pe masura ce pretentiile barbatilor cresteau, aceasta isi ridica tarifele pana la 100 lei. Intr-o singura noapte, prostituata agonisea pana la 400 lei, in conditiile in care in acel interval avea minim sase clienti. „Mergeam in zona Garii si acolo imi acostam clientii. Ii alegeam: ma uitam cum arata, daca au masina si haine scumpe. Pe seara aveam cate sase – sapte clienti si veneam acasa cu aproximativ patru milioane”, a declarat Mariana.

Are vila ca in Occident

Prostituata a adus pe lume o fetita care nu-si va cunoaste niciodata tatal. Presupusul parinte al micutei este fostul concubin al prostituatei, care sta de mai bine de sapte ani dupa gratii, pentru viol. „Nu stiu cine e tatal copilului. Cred ca e concubinul care e arestat de foarte mult timp. S-ar putea sa-l fi facut la vorbitorul conjugal. Asa nici nu are cine sa ma ajute la cresterea lui. Nu am bani si nici statul nu vrea sa ma ajute”, a mai adaugat Mariana. Tanara se afla in topul datornicilor la bugetul Primariei, lucru care insa o lasa rece. Aceasta a primit seara de seara amenzi, iar numarul acestora nu il mai cunoaste cu precizie. „Am foarte multe amenzi, nici nu stiu unde se mai duc. Cred ca in Dancu, unde am domiciliul, sau acasa la Popricani. Nu stiu cate amenzi am adunat in toti acesti ani”, a mentionat tanara. Desi s-a gandit serios sa renunte la strada, odata ce a adus pe lume un copil, Mariana nu stie ce va face. Mai mult, ideea de a-si gasi o slujba nu reprezinta ceva atractiv pentru ea. „Nu vreau sa mai fac strada, dar trebuie sa-mi caut ceva sa fac. Dar nici nu vreau sa ajung sluga cuiva, sa muncesc pe la stapani”, a adaugat Mariana. Prostituata are familie si o vila la iesirea din oras. Intoarcerea in localitatea natala insa nu o tenteaza, pentru ca acest lucru ar insemna sa renunte la prostitutie. „Am casa mare, ca in Occident. Nu vreau sa ma intorc acolo. Prefer sa stau aici decat sa se uite vecinii cu ochi urati la mine”, a explicat Mariana.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu