Magazin

A pierdut 16 sarcini si a nascut un copil MORT in ultimii 7 ani. Ce s-a intamplat cu femeia – FOTO

Publicat: 25 iun. 2015
O femeie din Marea Britanie, care a pierdut 16 sarcini si a nascut un copil mort in ultimii 7 ani, a uimit medicii la a 18-a incercare. Tasha Adams, o femeie de 30 de ani Londra, si-a dorit toata viata o familie mare si a facut tot posibilul sa faca copii. Astfel, ea a trecut prin multe socurile emotionale, avand in minte un sigur lucru, sa duca o sarcina la bun sfarsit.
Intr-un final, dupa 16 sarcini pierdute si un copil mort, ea a reusit sa ajunga in luna a opta cu cel de-al 18 bebelus. Cu toate acestea, la un moment dat, ea a simtit ca micutul nu mai misca si s-a dus de urgenta la spital, potrivit Daily Mail.
Acolo, medicii au fost ingrijorati intrucat au descoperit ca bebelusul are un ritm cardiac normal, insa se misca foarte putin. Timp de 3 zile, mama a stat in spital cu o emotie de nedescris. Dupa ce a intrat in travaliu, copilul nu se mai misca aproape deloc, doar atunci cand medicul o apasa pe burta. Din fericire, opt ore mai tarziu insa, femeia a reusit sa nasca. Medicii au numit micutul o adevarata minune. Mai mult, el este perfect sanatos.
Adauga un comentariu