Diverse

A pierdut 17 sarcini, a fost diagnosticata cu cancer si a crezut ca nu va naste niciodata un copil. Povestea unei mame care in 9 luni a facut patru copii

Publicat: 10 ian. 2017
14

Lytina Kaur este o tanara in varsta de 32 de ani care traieste in Marea Britanie. Ea si-a dorit enorm sa devina mama, cu toate ca medicii nu ii mai dadeau nicio speranta in acest sens. La varsta de 17 ani, Lytina a fost diagnosticata cu leucemie. Un an mai tarziu, ea a suferit un transplant de maduva, iar medicii i-au spus ca nu va putea sa faca niciodata copii.

Tanara nu si-a pierdut speranta, iar dupa ce s-a casatorit, a ramas insarcinata. Din pacate, ea a pierdut sarcina. Asa s-a intamplat si cu urmatoarele 16 sarcini. Ea si sotul ei au apelat chiar si la o mama surogat, fara succes, din pacate. Cuplul s-a resemnat atunci cu gandul ca nu vor avea niciodata copii.

In februarie 2015, tanara a ramas din nou insarcinata. Ea si sotul ei au crezut atunci ca si aceasta sarcina va fi pierduta si nu au spus nimanui despre ea. Femeia a stat mai mult acasa, nu a mai condus, de teama sa nu piarda si acest copil. Èa a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

In perioada in care a fost insarcinata, ei au apelat din nou la o mama surogat, pentru a le aduce pe lume un copil. Aceasta a dus la bun sfarsit o sarcina gemelara, iar Lytina si sotul ei au devenit parintii a doua fetite sanatoase, care s-au nascut in noiembrie 2015, la o luna distanta de sora lor, nascuta de Lytina.

Imediat dupa ce a nascuta, tanara mama a trei fetite a ramas din nou insarcinata. Fiind foarte ocupata cu cresterea celor trei fetite, aceasta a realizat abia in saptamana a 13-a ca este insarcinata. Ea si sotul ei au fost luati prin surprindere de aceasta veste. Si acesta sarcina a evoluat bine si la 29 de saptamani, Lytina a adus pe lume tot o fetita. Desi s-a nascut prematur, micuta a fost perfect sanatoasa.

Viata cuplului s-a schimbat complet intr-o perioada scurta. In doar 9 luni, dupa ani de incercari si sarcini pierdute, tanara si sotul ei au devenit parintii a patru fetite. Mama tinerei o ajuta pe aceasta cu cresterea copiilor, care ii ocupa acum tot timpul. „Am noroc ca fetele dorm bine. Este greu sa le punem in pat, dar odata ce adorm, se trezesc la 7.30 sau 8 dimineata” a declarat Lytina, scrie publicatia Mirror.

sursa

Adauga un comentariu