Titlurile zilei

A plâns până și cerul! Ieri, tânăra avocată care a murit în condiții dubioase a fost condusă pe ultimul drum. Anchetatorii sunt cu ochii în patru. Sunt câteva indicii care trebuie serios luate în calcul (EXCLUSIV)

Publicat: 23 iun. 2021
Monica Cioată și imagine de la înmormântare
Monica Cioată, tânăra avocată care a căzut de la etaj, și imagini de la înmormântare

Ieri, tânăra avocată care a murit în condiții suspecte a fost condusă pe ultimul drum. Până și cerul a plâns parcă pentru ea, la fel cum au făcut toți cei prezenți. Puțin după ora 10:00, la Târgu Frumos, acolo unde a copilărit Monica Cioată, a început slujba de înmormântare. Mai mulți colegi de-ai tinerei, prieteni și membri ai familiei au condus-o pe ultimul drum. În urma ei au rămas multe întrebări fără răspuns

Monica Cioată, tânăra avocată care a murit după ce a căzut în gol de la etajul 6, a fost condusă pe ultimul drum. Ieri, la Târgu Frumos s-au adunat prietenii tinerei, familia și colegii, pentru înmormântare. Discret, toți cei prezenți au condus-o pe Monica Cioată către cimitir. În urma tinerei au rămas multe întrebări fără răspuns. Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat în apartamentul din Târgu Cucu, acolo unde s-a petrecut tragedia. Reporterii „BZI” au luat legătura cu mai multe persoane care se ocupă de anchetă, însă toate au refuzat să dea răspunsuri clare. Se așteaptă toate rezultatele de la Institutul de Medicină Legală pentru a fi puse cap la cap.

Deocamdată nu se poate vorbi nici de o sinucidere clară și nici de o eventuală crimă. După cum au precizat reporterii „BZI” și în edițiile anterioare, niciuna dintre variante nu este exclusă. Zilele următoare, probabil că autoritățile vor ieși cu o reacție oficială. Vă reamintim că drama s-a petrecut în noaptea de vineri, spre sâmbătă, în jurul orei 4:00. Atunci, autoritățile ieșene au fost alertate cu privire la incident și la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Medicii au declarat decesul avocatei Monica Cioată, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost preluat și dus la IML. În paralel, oamenii legii au declanșat o anchetă, pentru a afla ce a dus la producerea tragediei

Vecinii au auzit ceartă în apartamentul avocatei

Reporterii cotidianului „BZI” au mers la locul tragediei în dimineața zilei de sâmbătă. În fața scării în care stă avocatul ieșean erau mănuși lăsate în urmă de echipajul medical care a încercat să o salveze pe tânăra avocată. De asemenea, o mare pată de sânge era evitată de cei care treceau prin zonă. Un vecin le-a povestit reporterilor „BZI” cum a perceput el ce s-a întâmplat.

„Din câte știu eu, proprietarul apartamentului s-a mutat cu tânăra asta de vreo trei luni. Noaptea trecută, pe la 3:30, am auzit gălăgie, o ceartă. La scurt timp am auzit o bufnitură și un urlet de femeie care a durat câteva secunde, apoi s-a făcut o liniște totală. Știți, pe la noi, pe la bloc, mai vin tot felul de boschetari și se mai ceartă, am crezut că ei erau pe acolo, pe jos. Când am ieșit la balcon și m-am uitat, am văzut o femeie întinsă pe asfalt. Prima mea impresie a fost că era un manechin din plastic, nici nu mi-am dat seama că e o femeie în carne și oase acolo”, a relatat unul dintre vecini.

Ieșeanul a adăugat că, mai apoi, a văzut polițiștii și medicii care încercau să o salveze pe tânăra ce căzuse de la etajul al șaselea în lenjerie intimă. De asemenea, bărbatul a spus că polițiștii i-au atras atenția să nu șteargă sângele care se adunase până ce nu-și termină ei ancheta. Trebuie precizat faptul că Monica Cioată era însărcinată și aflase recent că urma să devină mamă.

Comentarii
 • Imi incep ziua cu o inchinaciune la ZEUS, la care vin cu rugamintea sa imi dea si mie voie sa imi expun teoria despre acest caz.
  Eu cred ca vecinii au auzit corect scandalul, asa ceva nu se poate confunda. Plus ca la ora aia, la tv se transmite teleshoping, nu era scandal la tv.
  Eu zic ca scandalul era de la problema vaccinarii. De la vaccin nu cazi in depresie, asta e clar,dar de la lipsa vaccinului ? Ehe, v-am prins, la asta nu s-a gandit nimeni. E clar acum ca doamna nu s-a sinucis de la vaccin ca era doar insarcinata si nu se putea vaccina, iar domnul avocat a certat-o ca sa nu cada in depresie ca nu e vaccinata.
  Eu zic ca ancheta imi va da dreptate si va arata ca doamna nu era vaccinata.
  PS. Ieri a fost cod portocaliu de ploaie la Iasi. La Tg.Frumos nu stiu. Cred ca acolo au doar cod 0232 sau 0332.

 • Dle Gelu, in cazul amintit de dumneata parca nu era vorba de geam spart. Iar tot acolo era doar casa cu un etaj, nu bloc turn.
  Dar ce zic eu ? Pista dumitale e interesanta. Crezi ca se cunosteau cu avocatii acestia doi (trei) ?
  Dupa cum am explicat din prima zi, eu cred ca a fost depresie in ambele cazuri.

 • @Bulgakov, @ZEUS: De ce folosiți aceste nume pe care le-am folosit inițial eu, pentru a comenta la acest caz în articolele precedente? Nu vedeți că vă dați de gol singuri prin faptul că nu cunoașteți nici limba română și nici regulile minime de punctuație?

  Vecinii zic că au auzit ceartă pe la ora 3-4 plus alte lucruri. Și, da, neavând alte probe acestea vor fi luate în calcul, aberațiile voastre puerile nu își au rostul.

  Dacă ea își dorea copilul și o relație de lungă durată iar el doar distracții cu stagiare, atunci e mult mai aproape de crimă.

  De la depresie și alcool nu prea te sinucizi instant. Acela este un balcon închis, o căzătură accidentală cum a declarat el inițial nu propulsează corpul la o așa mare distanță de trotuar, iar asta se poate testa cu un manechin de greutate fetei.

  Pare aruncată, mai degrabă, în timp ce dormea. Dacă era trează ar fi țipat foarte tare și nu doar în timp ce plonja. Și oricum ar fi încercat să se agațe de geam, să se zbată etc. și chiar să se salveze împiedicând fapta și aducându-i probleme.

 • mai Bulgakov, te faci de ras pe aici, chiar nu iti dai seama ? lasati ironiile ieftine pe care le faceam de obicei in clasele primare.iar daca aveti ceva de zis o puteti face intr-o alta nota

 • Asa cred si EU ca a fost aruncata pentru ca se afla la o distanta mai mare de trotuar. Doua vieti luate! Pacat! Sa se faca dreptate pentru sarmanii parinti care isi plang copilul! Dumnezeu sa i lumineze pe anchetatori!

 • M-am mai gândit.

  Eu cred ca el a facut o probä cu un manechin. De aia a fost drept la țintă prin balconul închis.

  Dacă-i așa, de unde a mai provenit scandalul ???

 • @eu: Iarăși comentezi folosindu-te de unele nume ce apar scrise mai sus (în cazul acesta numele „Eu”) și scrii niște aberații doar ca să duci lumea în eroare? Atât te duce capul?

Adauga un comentariu