Sport

A plecat de la Dinamo. Nimeni nu se astepta la asta!

Publicat: 06 ian. 2015
1
FC Dinamo si directorul sportiv Cristian Bobar au convenit, marti, incetarea raporturilor contractuale pe cale amiabila, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Citeste si: Razvan Burleanu si Gabriela Szabo vin la Iasi, la Cupa Unirii la minifotbal

„Ii multumesc domnului Ionut Negoita pentru sansa pe care mi-a oferit-o in cariera, sa ocup la 29 ani o functie importanta la unul dintre cele mai mari cluburi din Romania. Au fost aproape doi ani in Stefan cel Mare in care am incercat, impreuna cu toti reprezentantii clubului, sa facem performanta. Nu voi uita in viata mea coregrafiile spectaculoase realizate de Peluza Catalin Hildan la derbiuri. Suporterii dinamovisti sunt extraordinari. Am ramas in relatii foarte bune cu conducerea clubului, cu jucatorii la care tin foarte mult si cred ca proiectul inceput la Dinamo va reusi in curand. Multumesc, Dinamo!”, a declarat Cristian Bobar pentru site-ul oficial al clubului, scrie Mediafax.ro.
FC Dinamo se afla in tratative cu Daniel Stanciu, fostul presedinte al ASA Targu Mures urmand sa preia functia de manager general al gruparii bucurestene. De asemenea, staful tehnic al echipei „alb-rosii”, condus de Mihai Teja, urmeaza a fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa.Adauga un comentariu