Eveniment-Social

A plecat la furat de lemne si a fost pedepsit dur

Publicat: 10 sept. 2013
1

Un barbat in varsta de 55 de ani a platit scump pentru ca si-a pus in gand sa fure o caruta cu lemne. Ieseanul din localitatea Ciurea ar fi putut scapa usor, daca nu isi lua in padure si sticla de tarie. Acesta a consumat o cantitate insemnata de alcool, dupa care si-a facut curaj sa doboare un copac.

Aburii alcoolului i-au incetosat gandirea si a omis sa ia in calcul directia in care se va prabusi busteanul. Iesenul nu a mai avut timp sa reactioneze si a fost prins de greutatea copacului ca intr-o menghina. Un vecin l-a gasit in stare de inconstienta si a solicitat interventia unui echipaj de prim-ajutor, care l-a transportat la spital de urgenta. „La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) a ajuns un barbat de 55 de ani, policontuzionat prin strivire. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta, traumatism cranio-facial, traumatism vertebro-medular, contuzie toraco-abdominala si tulburari de comportament. Barbatul se afla si in stare de etilism acut. A fost transferat la Neurochirurgie, iar dupa externare va primi si recomandarea pentru un specialist psihiatru”, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Comentarii
  • Inca o dovada de mila, toleranta si moralitate din partea padurii…caracteristici pe care cu greu le mai gasesti la oamenii de azi….

    „Padurea putea sa il omoare…e un pericol pentru oameni,ar trebui data o lege sa dispara pentru ca nu are ce cauta intre noi,ii sta mai bine in gatere!!!!”

Adauga un comentariu