Facebook

A postat poze NUD, pe Facebook, cu prietena ei MINORA. Rezultatul, TERIFIANT! VIDEO

Publicat: 13 apr. 2014

Ce faci cand cea mai buna prietena iti publica fotografiile nud pe retelele de socializare? Primul raspuns nu este, in niciun caz, sa-i infigi cutitul in gat de 65 de ori.

Un conflict care depaseste cu mult limitele intelegerii umane a avut loc in Mexic, intre doua minore, amandoua populare pe Facebook si care pareau a fi cele mai bune prietene, aproape surori. Cel putin, la nivel declarativ, dupa cum arata o postare mai veche a uneia dintre ele. Aranda Elizabeth Gutierrez, o tanara in varsta de 16 ani, a fost trezita intr-o dimineata cu un telefon care o anunta ca prietena ei cea mai buna, Anil Baez, tot de 16 ani, publicase pe Facebook si Twitter cateva fotografii cu ea in sanii goi.

Domnisoara Gutierrez a recurs la amenintari catre cealalta minora, care a motivat gestul intr-un mod uluitor. Cele doua ar fi avut de impartit dragostea unui baiat. Gutierrez a mentionat pe Facebook: „Anil nu apuca sfarsitul anului vie”. Prietena ei a scos steagul alb si a chemat-o acasa la ea sa-si rezolve problemele. Cearta celor doua minore a capatat proportii apoteotice, iar Gutierrez s-a dus in bucatarie sa bea un pahar cu apa. Tanara s-a intors cu un cutit de bucatarie, cu care a macelarit-o, injunghiind-o in gat, de 65 de ori, pe dusmanca sa de moarte, fosta cea mai buna prietena. Apoi a carat trupul in baie, a sters cu atentie urmele pe care a considerat ca le-a lasat si a plecat acasa.

Politistii ajunsi la locul grozaviei, dupa ce fusesera alertati de vecinii care auzisera tipete, au ramas stana de piatra in fata tabloului grotesc. Bineiteles, Gutierrez fost audiata, insa s-a declarat nevinovata, pozand in suferinda. In cele din urma, anchetatorii au obtinut probe de ADN care atestatu clar cine era criminalul. Aranda Elizabeth Gutierrez a recunoscut si risca pedeapsa maxima pentru omor de gradul unu.loading...

Adauga un comentariu