Stiri

A primit 5 ani de INCHISOARE pentru PIRATERIE

Publicat: 06 ian. 2013

Liderul unui grup de americani care filmau in cinematografe pelicule proaspat lansate si le distribuiau apoi pe internet a fost condamnat la 5 ani de inchisoare.

Jeremiah Perkins (40 de ani), a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in timp ce un alt membru al gruparii auto-intitulate IMAGiNE, Gregory A. Cherwonik (53), a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare, scrie Wired.com. In total, cinci membrii ai gruparii IMAGiNE au pledat „vinovat” la acuzatiile de piraterie care le-au fost aduse.

Dupa lansarea unor filme cu potential de blockbustere, cei cinci membri obisnuiau sa mearga in cinematografe cu camere video la ei, dupa care inregistrau peliculele redate pe ecran. Ulterior, incasau bani pentru a distribui copiile piratate ale filmelor.

Printre filmele pe care cei cinci le-au inregistrat in cinematografe se numara „Friends with Benefits„, „Captain America: The First Avenger„, „The Men Who Stare at Goats„, „Avatar„, „Clash of the Titans„, „Iron Man 2″, The Sorcerer’s Apprentice” si „The Green Hornet„.

Sean Lovelady (28 de ani), din California, a fost condamnat la un an si 11 luni de inchisoare, iar Willie Lambert (57 de ano) din Pennsylvania, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare. Cel de-al cincilea barbat isi va afla sentinta in luna martie.loading...

Adauga un comentariu