Magazin

A pus la cale un plan DIABOLIC ca sa scape de sotie. Ajutat de amanta, el a…

Publicat: 27 ian. 2015
1
Chris Coleman, un american instarit din Illinois, SUA avea o relatie amoroasa cu una din cele mai bune prietene ale sotiei sale. Desi casatorit, cu doi copii, Coleman a pus la cale un plan diabolic. I-a trimis sotiei sale mai multe mesaje de amenintare (de pe un numar de telefon necunoscut), in care ii spunea ca ii va fi omorata intreaga familie.  Speriata, femeia in varsta de 31 de ani, a mers la politie, iar autoritatile le-au oferit protectie.
Desi din exterior familia Coleman parea una perfecta, lucrurile nu stateau deloc asa. Christopher avea o relatie din 2008 cu o femeie, Tara Lintz, care era prietena cu sotia lui. Relatia a evoluat, iar Coleman chiar a cerut-o de sotie. Tara i-a cerut atunci lui Chris sa isi paraseasca sotia pentru a fi impreuna.
Pentru ca se vedea intr-o situatie fara iesire, Coleman si-a strangulat sotia si cei doi copii, apoi a incercat sa scape nevinovat, spunandu-le politistilor ca a avut loc o spargere in casa lor. Anchetatorii nu l-au crezut, iar in timpul investigatiilor a iesit la iveala faptul ca el trimisese mesajele de amenintare, iar alibiul sau nu a fost confirmat. Acum, Christopher va sta tot restul vietii dupa gratii.
Adauga un comentariu