National

A pus la cale un plan DIABOLIC dupa ce a aflat ca iubitul din tara a INSELAT-o

Publicat: 02 apr. 2015
1
Tanara in varsta de 20 de ani, mama a doi copii, se afla in prezent dupa gratii, impreuna cu unul dintre complicii ei. Alti doi barbati care au ajutat-o sunt cercetati sub control judiciar. Violeta Mangu, o tanara in varsta de 20 de ani, din Vrancea, se afla in arestul politiei capitalei dupa ce a comandat incendierea masinii fostului iubit. Tanara, mama deja a doi copii dintr-o alta relatie, originara din comuna Tulnici, judetul Vrancea, dar rezidenta in Elvetia, a aflat ca iubitul ei din Bucuresti o inseala si din aceasta cauza a pus la cale un plan diabolic
Pe data de 6 martie, femeia a tocmit trei tineri din judetul Vrancea, pe care ii cunostea, sa incendieze masina de lux a barbatului de care se despartise. Violeta Mangu le-a platit 800 de lei, a mers impreuna cu ei la o benzinarie, de unde a cumparat patru litri de benzina, pe care i-a impartit in doua recipiente de plastic, scena fiind surprinsa, potrivit politistilor, pe camerele de supraveghere ale statiei de benzina. Ulterior, la ora 02:30 noaptea, toti cei patru s-au dus in cartierul Berceni, unde era parcata masina fostului iubit al vrancencei, au imprastiat combustibilul pe autoturism s i-au dat foc. Masina a ars ca o torta, iar pompierii, sositi la fata locului, nu au mai putut salva mai nimic.
Dupa fapta, Violeta Mangu a incercat sa paraseasca tara, dar a fost prinsa de politisti iar pe 11 martie a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, situatie in care se gaseste si in prezent. „Desi, initial au existat date conform carora cei in cauza au parasit teritoriul Romaniei, au fost continuate verificarile si exploatate informatiile obtinute, astfel incat doi dintre tineri au fost depistati pe raza municipiului Bucuresti iar cel de-al treilea a fost localizat de politistii sectiei 16, in judetul Vrancea”, arata politistii bucuresteni. Cei trei vranceni au ajuns in fata judecatorului de drepturi si libertati, in stare de retinere, dar numai unul a ramas dupa gratii, alti doi fiind pusi sub control judiciar.
Adauga un comentariu