Magazin

A refuzat sa-i dea alcool in avion, apoi s-a dezlantuit iadul. Ce i-a facut un roman unei stewardese. Pilotul a aterizat de urgenta

Publicat: 20 feb. 2016
1
Nota de plata mare pentru un barbat care a provocat aterizarea fortata a unui avion pe aeroportul din Timisoara. El trebuie sa plateasca 10.000 de euro dupa ce a lovit o stewardesa pentru ca nu i-a mai dat de baut, iar avionul a aterizat de urgenta, ridicand astfel costurile de zbor pentru compania aeriana, scrie tion.ro. 

Vezi si Momente de cosmar la aterizare. Trenul de aterizare nu s-a mai deschis – VIDEO 

„In timpul zborului, cand personalul navigant a servit mancare si bauturi, acesta a devenit recalcitrant si a adresat insotitoarelor de bord si altor pasageri din aeronava insulte si amenintari. De asemenea, dupa refuzul unei insotitoare de bord de a-l servi cu alcool, inculpatul a devenit agresiv cu aceasta, comitand acte de violenta fizica asupra ei. Comportamentul agresiv si amenintator al inculpatului la bordul aeronavei a fost de natura sa puna in pericol siguranta pasagerilor si a zborului astfel ca, la ora 22,30, comandantul aeronavei a aterizat fortat pe aeroportul „Traian Vuia” din Timisoara, unde inculpatul a fost debarcat cu ajutorul organelor politiei de frontiera. Paguba creata companiei aeriene prin aterizarea fortata a aeronavei este in suma de 10.000 euro, suma cu care aceasta s-a constituit parte civila in cauza”, transmit procurorii timisoreni.
Adauga un comentariu