Sport

A rezistat doar 6 zile! Gabi Tamas a fost dat afara de la CFR Cluj

Publicat: 16 oct. 2013
1

Presedintele Iuliu Muresan a explicat ca fundasul are probleme grave cu viata extrasportiva, episodul în care el si Florin Costea s-au dat în spectacol într-un bar din Cluj fiind decisiv. „Tamas a venit, a baut si a plecat. S-au întamplat mai multe lucruri pe care nu vreau sa le fac publice. El are probleme cu alcoolul si cu nopti pierdute nu se poate face performanta. În ziua în care i-a venit cartea verde lui Tamas, a trebuit sa-i rupem contractul”, a declarat Muresan la sport.ro. Fundasul de 29 de ani semnase un contract pana la finalul acestui sezon.

Pe 8 octombrie, adica în urma cu doar o saptamana, Gabriel Tamas si Daniel Pancu, capitanul Rapidului, s-au întalnit într-un local din Capitala pentru a sta la un pahar de vin, dar, la un moment dat, spiritele s-au încins, iar Tamas l-ar fi executat pe rapidist cu un pumn în figura! Mai spre dimineata, Tamas s-a mutat într-un alt restaurant, unde ar fi fost chemat de Mutu, care a încercat sa-l linisteasca. Pe drum însa, nervos, fostul fundas de la West Bromwich Albion si-ar fi aruncat în Dambovita un ceas de 18.000 de euro.

Dar una dintre cele mai spectaculoase iesiri ale fundasului român a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci, Gabriel Tamas s-a îmbatat, a spart usa unui bloc din Bucuresti si s-a certat cu politistii, alegandu-se la final cu un dosar penal pe rol.
In schimb, impresarul lui Tamas, Florin Manea, sustine ca el a solicitat rezilierea contractului, ca urmare a ultimatumului dat din partea sefilor de la CFR Cluj dupa ultima escapada a fundasului. „S-a ajuns aici din cauza antecedentelor. De cand a venit la Cluj, a iesit într-o seara cu Florin Costea si au baut cate o bere. Domnul Muresan spusese ca nu este nicio problema, dar ca daca se va mai întampla, vor lua masuri. Atunci eu am spus ca mai bine ne despartim, ca asa ce sa fac? Ar însemna sa-l tin în cusca si sa-i dau drumul doar la meci. Rezilierea a fost facuta la cererea noastra”, a declarat Manea la sportro.

Adauga un comentariu