Din lumea filmului

A scapat de cancer si s-a reinventat. Cum arata Shannen Doherty?

Publicat: 26 iun. 2017

Dupa doi ani de lupta cu cancerul, Shannen Doherty anunta ca a iesit triumfatoare din lupta cu cancerul. Acum, aceasta isi traieste viata cu intensitate si este recunoscatoare pentru fiecare zi in compania celor dragi.

Acum doua luni, starul din „Beverly Hills” a anuntat ca boala sa este in remisie, asta inseamnand ca a raspuns tratamentului agresiv la care s-a supus si ca are sanse de a scapa de cancer. Tocmai de aceea, Shannen Doherty s-a reinventat total!

Vezi si Marele Robert de Niro este cel mai mare fan al unui pictor roman!

Este cu zambetul pe buze mereu si, desi inca n-a uitat prin tot ce a trecut, spune ca e pregatita sa traiasca tot ce mai are de trait. Zilele trecute, actrita a postat pe contul de Instagram cateva fotografii tare imbucuratoare pentru fanii ei internauti.

Le-a spus, cu acea ocazie, ca e mai pregatita ca oricand sa revina in atentia tuturor cu proiecte profesionale uimitoare, acum ca a primit o a doua sansa la viata. ”Sunt atat de recunoscatoare ca traiesc si ca sunt in remisie. Imi da mai mult timp sa ma concentrez pe lucrurile pe care le iubesc: familia mea, scrisul, regizatul si lupta pentru cauzele in care cred”, spune ea intr-una dintre postarile virtuale.

Un alt lucru imbucurator pe care l-am vazut in postarile acesteia a fost faptul ca parul a inceput sa creasca. Daca pe timpul tratamentului si-a tinut parul tuns foarte scurt, acum Shannen se bucura de bucle generoase. Recunoaste, insa, ca e nerabdatoare sa creasca si mai lung de atat. ”Abia astept sa am plete lungi”, a scris aceasta in dreptul unei fotografii din trecut, de pe vremea cand filma la ”Beverly Hills”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit