Sport

A scapat de cosmar! Raul Rusescu este jucator liber si îsi cauta echipa

Publicat: 20 aug. 2015
1

Aventura lui Raul Rusescu la Sevilla a ajuns la final. Dupa ce s-a antrenat la Bucuresti de unul singur în aceasta vara si a revenit la Sevilla la începutul acestei saptamâni, atacantul a ajuns la un acord cu conducerea gruparii andaluze si i-a fost reziliat contractul. E jucator liber si îsi cauta echipa.

Citeste si: COSMAR fara sfarsit! Raul Rusescu este umilit de Sevilla

Transferat de la Steaua în vara lui 2013, Rusescu nu l-a convins pe Unai Emery sa mizeze pe serviciile sale si a jucat împrumutat la Braga si la Steaua. Tehnicianul detinatoarei Europa League nu a ascuns niciodata faptul ca Rusescu nu e jucatorul dorit de el, punându-i la îndoiala atât capacitatile fotbalistice, cât si forma fizica.

Citeste si: SOCANT: Raul Rusescu, aproape sa-si piarda ochiul drept!

Rusescu a jucat doar în sapte partide oficiale pentru Sevilla, înscriind trei goluri. A debutat în preliminariile Europa League, în vara lui 2013, când a marcat de doua ori într-un meci cu FK Mladost, apoi a prins si minute în grupele competitiei. Alte doua partide le-a bifat în Cupa Spaniei, în vreme ce în La Liga a evoluat doar opt minute, în etapa a zecea a sezonului 2013-2014, cu Osasuna. În alte doua etape a fost rezerva neutilizata.

În acest moment, Rusescu negociaza cu formatii din Turcia si Franta, nefiind interesat de o noua revenire la Steaua.

Adauga un comentariu