Local

A scos placutele masinii dupa ce a facut accident in Pasajul Eminescu

Publicat: 19 sept. 2016
1

La data de 18 septembrie, în jurul orelor 05:30, un autoturism a intrat în peretele pasajului auto Mihai Eminescu, iar dupa incident conducatorul auto a scos placutele cu numerele de înmatriculare. O patrula de politisti locali a observat incidentul si s-a deplasat în parcarea de la Casa Studentilor, unde au observat mai multi tineri care împingeau un autoturism si la vederea politistilor locali au încercat sa paraseasca în graba locatia.

În urma verificarilor efectuate, a fost identificat proprietarul autoturismului, în persoana numitului M. C. de 29 ani, domiciliat în municipiul Iasi, precum si faptul ca acesta nu detine permis de conducere. Persoana în cauza a precizat ca autoturismul a fost condus de catre o persoana, cunoscuta pe internet, care dorea sa cumpere autoturismul, si în timp ce îi facea proba a provocat accidentul, dupa care a fugit de la locul faptei.

„Cazul a fost preluat de lucratorii din cadrul Biroului Politiei Rutiere pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu