Stiri si curiozitati

A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1…

Publicat: 11 sept. 2018
3

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a ajuns sa scuipe sange.

„Am scuipat sange. Mai bolnav sunt eu. Maine ma duc sa-mi fac analize la plamani. Habar n-aveti prin ce trec eu. Am scuipat sange”, i-a spus Nea Marin Biancai Dragusanu la „Poftiti pe la noi”, emisiune pe care o prezenta la acea vreme.Dupa vizita medicala, Nea Marin a primit si verdictul medicilor. „Am facut radiografie la plamani si nu am nimic. Problema e aici: laringe faringe. Nu mai am voie sa vorbesc sapte zile”, a spus coregraful.

Nea Marin a mai trecut printr-un episod care l-a schimbat total, acesta ajungand la spitalul Fundeni pentru analize, dupa ce alimentatia i-a provocat probleme serioase.

„Am fost dansator profesionist 20 de ani si am avut grija de mine. Am 18 ani de cand nu mai mananc carne de porc. La 40 de ani, dupa ce dansam ore in sir, cum mancam, simteam o greutate in dreapta si o stare de somnolenta. M-a consultat varul meu, care e medic si mi-a zis ca ar fi bine sa merg la Fundeni. Pentru mine Fundeni era ultimul drum. M-am speriat groaznic. Am dat de niste medici extraordinari, mi-au facut toate analizele, mi-au zis ca e ok, dar trebuie sa facem o punctie. Dupa 10 zile m-am dus la rezultat. Mi-au zis ca ar fi bine sa schimb regimul alimentar. Sa nu mai mananc mezeluri, carne de porc, sa nu beau bere si ce imi face rau o data, sa nu mai mananc. De atunci am schimbat foaia. Traiesc cu peste romanesc sau congelat", a explicat Nea Marin.
Adauga un comentariu