Magazin

A slabit aproape 100 de kilograme in mai putin de doi ani, renuntand la un singur ingredient! Pare imposibil, dar dieta asta e la indemana oricui

Publicat: 28 mai 2016
Pierderea kilogramelor este unul dintre cele mai grele lucruri pe care le poate face cineva, desi e esential pentru sanatate, asa ca existenta unui model care sa ne inspire poate sa faca diferenta intre succes si esec.
Cheryl Blythe ar putea fi un astfel de model. Ea a reusit sa slabeasca aproape 100 de kilograme intr-un an si jumatate, prin disciplina si ambitie.
La 31 de ani, mergea greu, respira cu dificultate, nu incapea in scaune, o dureau oasele. Cantarea aproape 160 de kilograme iar medicii i-au dat un avertisment dur: daca nu slabea, pana la 45 de ani urma sa moara sau, in cazul cel mai bun, sa fie imobilizata intr-un scaun cu rotile.
Ea s-a inscris intr-un grup de slabit si a inceput o dieta stricta, dar fara restrictii majore. Singura conditie a fost sa elimine complet zaharul, sub orice forma.
La micul dejun, avea voie sa manance bacon cu grasimea vizibila indepartata, rosii, ciuperci sau oua. A inlocuit dulciurile si painea cu cartofi copti si a inceput sa manance paste cu salata, fructe proaspete si iaurt degresat. Dupa primele cateva zeci de kilograme, a inceput sa se miste mai usor si a putut sa faca si sport, motiv pentru care a slabit si mai usor. Dupa un an si jumatate, ea arata de nerecunoscut:
Adauga un comentariu