Magazin

A sosit ziua cea mare pentru Andreea Balan si George Burcea. Ce detaliu i-a emotionat pe toti invitatii in ziua cea mare

Publicat: 15 sept. 2019

A sosit ziua cea mare pentru Andreea Balan. Simpatica artista isi uneste astazi destinul in fata Lui Dumnezeu cu cel al tatalui fetitelor sale. Bucuria este nemarginita, iar emotiile pe masura. Andreea Balan si sotul sau, George Burcea, au ales ca nasi sa le fie bunii lor prieteni, Monica Davidescu si Aurelian Temisan.

Cei doi ii vor cununa pe artista si pe sotul ei, dar o vor si boteza pe micuta Clara Maria. De altfel, cei doi s-au ocupat cu mare interes si de tot ceea ce tine de sarcinile nasilor, printre acestea facand parte si lumanarile de la biserica. Acestea sunt imbracate in flori, iar pe ele se afla o imagine cu Andreea Balan si George Burcea. Ceea ce a atras cu adevarat atentia a fost. insa, mesajul deosebit pe care nasii au tinut sa-l transmita finilor lor, in aceasta zi magica.''Sa purtati mereu in suflet amintirea zilei in care destinele voastre s-au unit. Sa nu uitati promisiunile care v-au apropiat. Sa va acordati respect, sa aveti incredere, sa fiti prieteni, sa va iubiti. Cu dragoste, va suntem alaturi in drumul vostru spre viitor. Ai vostri nasi, Aurelian si Monica'', este mesajul emotionant pe care mirii l-au primit cadou din partea nasilor.

Andreea Balan si George Burcea sunt impreuna de patru ani, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la unul dintre videoclipurile artistei. In tot acest timp, cei doi au devenit parintii a doua fetite superbe, Ella Maya si Clara Maria, si au reusit sa ajunga unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz.

Andreea Antonescu: N-am apucat sa-i spun cat de important este pentru mineloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit