Curiozitati

A stabilit meniul pentru nunta, apoi a mers la pod, la Agigea, si s-a sinucis! Viitrul sot al Alinei, marturii despre moartea tinerei 

Publicat: 10 sept. 2019

Luni, o tanara in varsta de 32 de ani din Constanta a decis sa isi puna capat zilelor, la podul de la Agigea. Sambata urma sa se casatoreasca cu logodnicul ei. 

Alina si Alexandru erau in pregatiri pentru nunta. Nimeni nu ar fi dat de banuit ca tanara se gandea sa isi puna capat zilelor. 

Dupa ce a aflat de tragedie, logodnicul Alinei le-a spus anchetatorilor ca stia ca este foarte stresata in aceasta perioada, cu pregatirile pentru nunta. Cand a plecat luni dimineata a crezut ca s-a dus la nasi, in Agigea. A fost sunat apoi sa i se spuna ca s-a sinucis. 

"Doar ce stabilisera meniul pentru nunta chiar azi. Da, era stresata din cauza pregatirilor", a spus o cunostinta de-ale Alinei. 

Urma nunta peste cateva zile

Alina a condus pana la pod, la fata locului fiind gasite masina ei, dar si incaltarile. Tulburator este faptul ca tanara urma sa fie mireasa, peste doar cateva zile, numele ei aparand inregistrat in registrul Serviciului de stare civila Constanta. Nimeni nu-si poate explica ce motive ar fi putut sa o impinga la un gest atat de extrem. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit