Magazin

A stat in coma timp de trei luni. Ce a aflat cand s-a trezit a lasat-o fara cuvinte

Publicat: 11 sept. 2016

O femeie care s-a accidentat si a intrat in coma s-a trezit dupa trei luni numai pentru a afla o veste care a lasat-o fara cuvinte.

In luna septembrie a anului trecut, Gemma Holmes, o femeie din Anglia, conducea un scuter pe strada.

Din cauza neatentiei, ea s-a lovit violent de o masina parcata si a suferit rani teribile. A fost dusa rapid la spital, unde medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire.
 
Totusi, dupa trei luni de la teribilul accident, Gemma s-a trezit din coma. A avut insa o surpriza de zile mari cand doctorii i-au spus ca este insarcinata in patru luni.
 
Femeia a ramas socata, spunandu-le medicilor ca nu a intretinut relatii sexuale cu nimeni. Ea avea insa amnezie, si nu isi mai amintea nimic din ultimii trei ani. Cu toate acestea, a pastrat copilul, desi i s-a spus ca sanatatea ei este pusa in pericol.
 
„M-am gandit ca, daca micutul a supravietuit accidentului, atunci inseamna ca trebuie sa il am, inseamna ca este scris sa vina pe lume”, a spus femeia.
 
In luna mai, Gemma a dat nastere unui baietel sanatos prin cezariana. „Ruben este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Poate ca nu imi amintesc cum am ajuns sa il am, insa am la dispozitie o viata intreaga alaturi de el”, a spus proaspata mamica.loading...

Adauga un comentariu