Eveniment-Social

A stat o saptamana si jumatate in coma. Medicii au venit cu o veste trista

Publicat: 10 iul. 2019

In cursul diminetii de ieri, adolescenta in varsta de 15 ani, din localitatea Priponesti, a decedat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Astfel, minora este cea de-a saptea victima a tragediei de la Badeana care si-a pierdut viata in urma acestui cumplit incident.

Pacienta a fost adusa la unitatea medicala din Iasi in urma cu o saptamana si jumatate, timp in care medicii au incercat si au facut tot posibilul ca viata ei sa fie salvata. Cu toate acestea, toate eforturile au fost zadarnice, tanara fiind in coma profunda inca din momentul in care a ajuns la spital. Astfel, cadrele medicale au sustinut de la inceput ca, in cazul acestei paciente, prognosticul era rezervat.

Vezi si: Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

Marcela Huzuna era pasagera intr-un autoturism care, in cursul diminetii de duminica, se intorcea de la o discoteca din orasul Barlad, impreuna cu sora ei, o prietena si alti doi amici. Patru dintre acestia au decedat pe loc, in momentul producerii accidentului, iar Marcela a fost singura victima care a supravietuit in urma cumplitului accident. Reamintim ca masina in care se aflau cei cinci a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un alt autoturism, care circula in mod regulamentar.
 

 loading...

Adauga un comentariu