Funny

A sunat la politie crezand ca s-au ciocnit doua avioane. Ce se intamplase, de fapt, pe cer

Publicat: 10 sept. 2019

Un britanic a sunat duminica dimineata la Politie, pentru a anunta posibila ciocnire a doua avioane. Astfel, oamenii legii din satul Yelverton au plecat imediat pe teren.

Cu toate acestea, ei au aflat curand ca nu a avut loc nicio tragedie aeriana, fiind cel mai probabil vorba despre „un obiect stralucitor care a strabatut cerul”, adica un meteorit, scrie CNN.

„Un barbat a raportat un posibil accident aviatic, cu un avion care a luat foc si s-a prabusit. Politistii au efectuat verificari in zona, dar pentru ca nu au putut exclude complet ipoteza prabusirii, au solicitat scanarea zonei cu un elicopter”, a precizat Politia intr-un comunicat.

Totodata, reprezentantii aeroporturilor locale au precizat ca nicio aeronava nu a fost implicata in vreun incident.

„Toate cautarile au fost sistate intrucat nu s-au gasit resturile vreunui avion. Expertii au precizat ca, daca ar fi fost un incident in aer, atunci am fi gasit ramasitele. Mai multe persoane au sustinut ca au observat pe cer un meteorit”, a spus inspectorul de politie John Shuttleworth.

O organizatie numita „Reteaua Meteoritilor din UK” a postat pe retelele de socializare o imagine cu momentul care l-a alertat pe barbatul care a anuntat politia.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit