International

A supravietuit cancerului de DOUA ori, dar si-a pierdut toate membrele luand o infectie de la catel

Publicat: 31 iul. 2012
1
O femeie de 32 de ani are o poveste uimitoare de viata. Aceasta s-a luptat cu cancerul de doua ori si era in remisie de sapte ani. Hannah Rinehart a fost diagnosticata prima data cu limfonul Hodgkin atunci cand avea 18 ani, a urmat tratamente chinuitoare, dar cancerul a fost invins. Cativa ani mai tarziu boala a revenit, dar Hannah nu si-a pierdut speranta si a inceput din nou sa lupte cu cancerul. Acum parea ca lupta ei s-a terminat, cancerul fiind in remisie de sapte ani.
Din nefericire tanara a luat o infectie rara de la cainele ei, care i-a distrus complet corpul, deja slabit din cauza tratamentelor cu citostatice. A fost indusa intr-o coma controlata, in care a stat mai multe zile. Medicii au decis sa ii amputeze mainile si picioarele pentru a o salva.
„Mereu a iubit viata. Vezi alti oameni care se plang ca le este greu, desi sunt sanatosi si nu au nici o problema majora. Dar ea nu era asa. Nu se plangea. Se bucura mereu de viata si vroia sa o traiasca la maxim, in ciuda bolii. Sunt sigur ca acum, cand isi va reveni va fi tot cu zambetul pe buze”, a declarat sotul fetei. 
Adauga un comentariu