International

A supravietuit unei tumori cerebrale, dar a MURIT DE SETE in spital

Publicat: 03 iul. 2012
1
Un tanar de 22 de ani a murit de deshidratare chiar in spital, in timp ce se recupera in urma unei operatii la sold. Kane Gorny supravietuise, in 2008, unei operatii de indepartare a unei tumori cerebrale, dar cancerul i-a afectat si glanda pituitara. 
Aceasta glanda controleaza nivelurile de fluide in organism, iar baiatul era supus unui tratament cu steroizi. Acesti steroizi ii afectau oasele, iar tanarul a trebuit sa fie internat pentru o operatie la sold. 
Dupa operatie baiatul a fost lasat intr-o rezerva, iar potrivit mamei lui, nimeni nu  a mai trecut pe la el timp de o zi jumatate. Un medic legist care avea temeri mari legate de starea sanatatii baiatului a sunat la politie denuntand faptul ca asistentele il neglijeaza si ca are imediat nevoie de lichide. In momentul in care politistii au ajuns la spital asistentele au declarat ca este vorba de o confuzie si ca baiatul este intr-o stare buna. Mai mult exista un raport care sustine ca si baiatul a sunat la politie cerand sa i se dea ceva de baut. Cateva ore mai tarziu, Kane a murit. 
Mama tanarului a decis sa dea in judecata spitalul din Tooting, sudul Londrei, Marea Britanie, in care a avut loc gravul incident. 
Adauga un comentariu