Magazin

A supravietuit unui accident, dar a murit dintr-un motiv incredibil

Publicat: 15 dec. 2013
1

Victor Pickston, in varsta de 51 de ani, a supravietuit unui grav accident de bicicleta, dar a murit, pentru ca nu a fost lasat sa bea cantitatea de alcool cu care era obisnuit.

Barbatul s-a ales cu 11 coaste rupte si cu probleme mari la un rinichi in urma incidentului in care a fost implicat, dar a supravietuit, arata Daily Mail.

Medicii de la spitalul St. George din sudul Londrei s-au ingrijorat in momentul in care barbatul a inceput sa delireze. La o saptamana dupa accident, el a decedat, in ciuda tratamentului administrat.

La cateva zile de la internare, medicii au constatat ca omul suferea de alcoolism si se pare ca acesta ar fi fost motivul stopului cardiorespirator, in urma caruia a murit.

Desi fratele lui spunea ca nu era alcoolic, medicul Michael Heath a declarat ca inima si ficatul lui Victor Pickston erau duble fata de ale unei persoane normale. Mai mult, barbatul era si obez.

Heat a precizat ca lipsa alcoolului din organismul lui Pickston a scazut nivelul de potasiu, ceea ce a dus la stop cardiac.

Fratele barbatului spune ca Victor Pickston nu era alcoolic, dar a recunoscut ca acesta consuma patru beri in fiecare zi.

Comentarii
  • Iaca na ! Laenglezi incompetenta se explica prin … alcolismul victimei ! La noi, prin gripa porcina sau aviara !!!
    Deci, este mai nimerit atunci cand ajungi in spital sa specifici doza de bere zilnica si ca nu halesti carne de porc sau de pasare. In schimb, te indoapa ei cu bacteriile din dotarea proprie a spitalului…

  • Cand o sa faci tu 12 ani de facultate pe banii parintilor ca asta e medicina si apoi la 30 de ani sa ai un salar de *** sa vorbesti despre medici si materialele cu care te inzestreaza statul iti doresc sa -ti castigi banii unui rezident bafta

Adauga un comentariu