Local

A venit momentul revansei pentru Catalin Morosanu. Vezi cand se lupta cu Daniel Sam

Publicat: 23 apr. 2019

Luptatorul iesean Catalin Morosanu il va intalni pe britanicul Daniel Sam, pe 6 iunie, in Sala Sporturilor Horia Demian, in cadrul galei Dynamite Fighting Show 4. Lupta dinte Morosanu si Daniel Sam face parte din cadrul turneului de retragere, pe care Morosanu l-a inceput anul trecut si care se va incheia la finele sezonului 2019. 

Filmarile la show-ul ‹‹Ferma›› s-au incheiat, iar surse din Pro TV au dezvaluit cine ar fi castigatorul. Duelul final s-a dat intre el si Morosanu

Cei doi s-au mai intalnit in 2016, in gala Superkombat Puerto Rico, atunci cand britanicul a fost declarat invingator. In varsta de 34 de ani, Morosanu (1,81 m si 100 kg) are in palmares 47 de victorii si 12 infrangeri, in timp ce Sam (1,97 m si 115 kg) a strans 36 de victorii si 16 infrangeri. Britanicul, dublu castigator al turneelor Enfusion, in 2013 si 2017, a bifat si 5 prezente in circuitul Glory.

Cu ocazia evenimentului de pe 6 iunie, cel mai bine cotat luptator roman in kickboxingul mondial, Benny Adegbuyi, locul 2 in clasamentul Glory, va avea un meci pe reguli de box, acolo unde este neinvins pana in acest moment. In plus, in premiera, va fi organizat un turneu piramidal la categoria semigrea, unde marele premiu va fi de 5.000 de euro. Alte patru super fighturi internationale sunt programate, printre combatanti urmand sa se numere Bogdan ''Ciobanasul'' Nastase, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea si Daniel Corbeanu. Gala de la Cluj-Napoca este a patra organizata sub denumirea Dynamite Fighting Show.loading...

Comentarii
  • Daca ati vedea cum dau cu ciocanul baietiii lui Milu Tibucanu ati veni la Coarnele Caprei la o preselectie de copiii .Avem pepiniera de batausi ,de aici Stefan cel Mare recruta baieti tineri pentru oaste .
    Moldova are baieti voinici si puternici nu ca la Bucuresti unde gasesti fomfeuri si basini .

      • Avem in comuna Coarnele Caprei un campion la lupte libere ,un pitbuul de om mic cu urechile sucite care le are si in arta minuiriii cutitului .L-a injunghiat pe unul Prihor de pe la Ciorani de 20 de ori si chici ce a declarat la ancheta ?Ca i-a dat drumul la singele rau .
        Poiana se numeste eroul de la Termopile din Coarnele Caprei si am curaj sa spun ca este tare de tot .

Adauga un comentariu