Actualitate

A venit pe covorul rosu doar in costum de baie, si nici acela pe masura ei

Publicat: 28 iun. 2012

Aubrey O'Day stie sa faca multe lucruri. Este actrita, cantareata si dansatoare, dar se pare ca cel mai mare talent al sau este sa lase pe toata lumea cu gura cascata cand apare la un eveniment public.

Aubrey a devenit cunoscuta prin intermediul unui show de televiziune, prezidat de P.Diddy. La a treia editie a acestui show, intitulat "Making The Band”, Aubrey a devenit una dintre preferatele lui P.Diddy si, astfel, a ajuns componenta a formatiei Danity Kane.

Desi ulterior a aparut in cateva seriale si in mai multe show-uri de pe Broadway, Aubrey O'Day a devenit preferata americanilor mai mult pentru formele sale apetisante si decolteul generos, pe care nu a ezitat niciodata sa si-l puna in evidenta.

Zilele trecute, Las Vegas, Aubrey O'Day a avut o aparitie memorabila, intr-un costum de baie care nu acoperea prea mult din corpul ei prea bronzat si imbaiat in sclipici. Desi a fost la limita ridicolului, Aubrey O'Day  a fost totusi in centrul atentiei, datorita decolteului impresionant al costumului de baie, care nu lasa prea mult loc imaginatiei.loading...

Adauga un comentariu