National

A vrut să însceneze un accident însă camerele de supraveghere i-au venit de hac

Publicat: 26 apr. 2021
Înscenare accident

O femeie din Bucureşti a vrut să însceneze un accident pe Calea Griviţei, însă nu şi-a dat seama că este filmată, iar poliţiştii i-au deschis un dosar penal după ce au văzut imaginile. Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 19.00, pe Calea Griviţei, acolo unde femeia a vrut să însceneze un accident şi s-a aruncat pe şosea, chiar în faţa unei maşini.

Uluiţi de gestul femeii, şoferul autoturismului şi prietenii săi au coborât să vadă ce s-a întâmplat cu femeia, care s-a aruncat pe şosea la cel puţin un metru în faţa maşinii. Când au întrebat-o dacă se simte bine, aceasta le-a spus că au lovit-o cu maşina şi apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Pe imagini se poate observa cum femeia merge pe jos, chiar pe stradă, printre maşini, iar în momentul în care ajunge în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, se aruncă pe şosea. Şoferul autoturismului, care circula cu viteză redusă, a oprit cu mult înainte ca femeia să se arunce, astfel că a crezut că acesteia i s-a făcut rău.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când femeia a sunat la 112 şi a anunţat că a fost lovită de maşină pe trecerea de pietoni. Norocul şoferului a fost că în zonă există o cameră de supraveghere funcţională, iar aceasta a surprins toată scena. Imaginile au fost văzute şi de poliţiştii sosiţi la locul aşa-zisului accident, motiv pentru care femeia a fost prinsă cu minciuna, iar acum este cercetată penal.

Adauga un comentariu