International

A vrut sa isi recompenseze fiul cu un meniu de la McDonald’s, angajatii au REFUZAT sa il serveasca

Publicat: 26 aug. 2013

Alistair Thompson ii promisese fiului sau de patru ani, Edward, ca il va recompensa cu un meniu de la McDonald’s dupa ce acestia au fost cu bicicleta prin oras toata ziua.

Numai ca barbatul a avut parte de un soc cand a ajuns la restaurant si angajatii au refuzat sa il serveasca. Pentru ca bicileta la care atasase o remorca speciala pentru fiul sau nu incapea in spatiul destinat parcarii bicicletelor, barbatul a decis sa faca comanda la drive-in. Totusi, angajatii restaurantului din Portsmouth, au refuzat sa il serveasca pe barbat, pe motiv ca la drive-in se servesc numai persoanele aflate in vehicule motorizate.

„Am fost toata ziua in oras cu fiul meu si ii promisesem un Happy Meal, asta desi de obicei nu mancam la McDonald’s. Pentru ca bicicleta mea nu incapea in spatiul destinat parcarii bicicletelor, am decis sa merg la drive-in. Dupa ce am asteptat timp de 15 minute la coada, mi-au spus ca nu ma pot servi din cauza regulilor de siguranta si pentru ca nu sunt intr-un vehicul motorizat. Mi s-a parut o completa lipsa de bun simt. Consider ca daca bicicleta mea e destul de sigura sa merg pe strada cu ea, este destul de sigura si pentru o comanda la un drive-in”, a spus barbatul revoltat, adaugand ca va formula o plangere.

Adauga un comentariu