Eveniment-Social

A vrut sa-si puna capat zilelor si a luat cateva guri de clor. Iata ce a patit aceasta ieseanca

Publicat: 19 mai 2019
1

O femeie din Iasi a avut nevoie de ingrijiri medicale si de internare dupa ce a consumat, in mod voluntar, o cantitate mare de clor. Din informatiile care au aparut, se pare ca aceasta a facut acest lucru dorind sa-si puna capat zilelor. Medicii au intervenit rapid, iar femeia a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Vezi si: Alerta! Aceste substante, produse de chimisti amatori, pot fi fatale! Piata drogurilor din Iasi este plina de astfel de capcane

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost trasportata o pacienta din judetul Iasi, in varsta de 60 de ani. Aceasta a fost preluata de la domiciliu de catre un echipaj medical care s-a deplasat la fata locului in urma unui apel efectuat la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca pacienta a ingerat, in mod voluntar, clor, in scop suicidar. Aceasta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internata la Clinica de Toxicologie a spitalului, pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala, pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi supusa unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu