Local

A vrut sa traverseze strada, dar a ajuns la spital

Publicat: 10 iul. 2019
1

Un tanar din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Acesta a fost acrosat de un autoturism in timp ce incerca sa traverseze strada si a fost preluat de catre un echipaj medical. Pacientul a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme si a fost internat.

Vezi si: Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

"In cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» a fost transportat un tanar in varsta de 27 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care acesta a fost preluat de catre echipajul medical, s-a constatat ca a fost implicat intr-un accident rutier, fiind policontuzionat. Pacientul a fost transportat la spital, unde a primit ingrijiri medicale. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral, traumatism toraco-abdominal si mai multe contuzii. Tanarul a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

 

Adauga un comentariu