Diete si regimuri

Abecedarul de nutritie

Publicat: 03 nov. 2013
7

Un procent de 70% dintre vizitele la medicul de familie sunt cauzate, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, de o alimentaţie nesănătoasă şi dezechilibrată.

In urma declaraţiei Organizaţiei Naţiunilor Unite care atrage atenţia asupra faptului că cele mai frecvente afecţiuni – cancer, diabet, boli cardiovasculare – sunt cauzate de o alimentaţie nesănătoasă specialiştii romani iau atitudine.

Prof. dr. Nicolae Hancu va lansa, vineri, la librăria Bastilia, ”Abecedarul de Nutriţie”, un ghid destinat publicului larg, care are menirea de a arăta principiile unei alimentaţii corecte.

Lucrarea propune o incursiune în lumea caloriilor, a proteinelor, lipidelor, vitaminelor şi mineralelor, astfel încat să putem învăţa ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă.

Abecedarul de Nutriţie dezvăluie secretele unei alimentaţii sănătoase, iar sfaturile practice ajută în obţinerea echilibrului alimentar.

Cartea, editată de Sănătatea Press Group, este disponibilă în librării sau poate fi comandată online pe www.abecedar-nutritie.ro. AGERPRES

Adauga un comentariu