Actualitate

Aberatia zilei! Mesajul lui Satan pentru fumatori. Necuratul lucreaza cu norma intreaga la un site crestin

Publicat: 02 feb. 2016

In plina dezbatere legata de intezicerea fumatului in spatiile publice, site-urile crestine ii ameninta cu blestemul vesnic pe cei care isi mai aprind cate o tigara, chiar prin vocea lui… Satan.

Satan pretinde ca fumatul este inventia lui si spune ca fumatorii vor arde in iad. Nu e o gluma ci un articol pe site-ul ganduridiniersualim.ro, intitulat „Mesajul lui Satan pentru omenire”. Articolul este scris la persoana intai, ca si cum insusi Satan s-ar fi apucat de scris. Acesta suna cam asa:

„Negi ca te-am lasat sa te inchini la toate in jurul tau??? Te-am lasat sa te adori pe tine, pe mandria ta, te-am lasat sa adori banii, sexul si aspectele… te-am lasat sa te inchini la toate lucrurile care nu au nicio valoare! Am reusit sa te fac sa te inchini la asta: Foc… Flacara… Gudron… Boli… Dezgust… (intr-un cuvant la, tigara.) Este o bucata din mine! Te-am lasat sa te inchini la ea doar pentru mine! He he… iti face personalitatea puternica? Te face sa te simti bine, nu e asa? Nu exista un verset in Biblie in care sa se spuna ca este pacat sa fumezi tigara! Ai vazut??? Tu esti cel care te faci de ras, copilul lui Adam!!! Nu eu cel care te fac… Eu doar te incurajez sa fii cat mai prost si sa faci rele. Eu o sa te ard asa cum arzi tu tigara… o sa te calc in picioare, o sa te fac praf! Iti doresti Raiul??? S-o crezi tu! N-ai sa-l vezi niciodata! Eu am fost blestemat si tu trebuie sa ma urmezi si sa fii blestemat ca si mine! Iar eu voi ramane pe urma ta vesnic! Copilul lui Adam…”loading...

Adauga un comentariu